isdrömmar

Direktlänk till inlägg 26 november 2009

Another day in Paradise

Av Zandra - 26 november 2009 23:45

Igår var det storm och regn hela dagen, så alla snö försvann. Idag har det varit storm och snö hela dagen, så nu är det massor igen.

Så ja, titeln är ganska ironisk. Vädret har varit riktigt riktigt kass de senaste dagarna. Så dåligt det kan bli faktiskt. Och varannan dag har det snöat, och nästa regnat bort. Får se hur länge denna snön får ligga kvar. Det är i alla fall kallare nu.


Igår gjorde vi inte så mycket, så det blev inget blogginlägg. Vi vara bara i stallet en kort stund mitt på dagen. Sen pysslade vi mest hemma, och vi åkte till Egilsstaðir och handlade mat. Den Skyr vi brukar köpa var slut, så vi fick köpa av ett annat märke. Inte alls lika god. Den är ätbar, men får bara 2 hästskor av 5 möjliga.

 


Idag har jag ridit Galdur för första gången. Vi tog ut honom i rundeln direkt. Han har ju fått gå så mycket med Sven-Göran så vi tänkte att det nog skulle gå bra. Det gick väl inte helt perfekt. Han höll på att få ett utbrott, men lugnade sig nästan direkt.

Jag red också Forseti som skötte sig så fint igår. Idag verkade det dock vara bråkdag för hästarna för han höll också på att få ett utbrott. Men även det lugnade sig innan det blev något dramatiskt.


Sen red jag Pegasus, som också var studsig. Men till sist gick det riktigt bra ändå.

Och så red jag Funi själv i ridhuset. Han gick till skillnad från de andra som en klocka, så det var en bra avslutning.

Jag har ju lärt honom framdelsvändningar. Han gör dem perfekt nu. Han är så smart den hästen! Jag känner mig också stolt eftersom jag lärt honom.

Hoppas att vädret bättrar sig nu så jag kan få rida ut på honom snart!

 
 
Vivi

Vivi

27 november 2009 08:55

Om det är sånt busväder så har ni kanske inte hästarna ute så mycket, då blir de lite frustrerade och "hoppiga" :)
Hoppas vädret blir bättre, så du verkligen får njuta av de sista veckorna!

Ha ha ...ja du inte vet jag HUR de ordnar det för vad jag vet har Halmstad bara en start&landnings bana. :P

Det borde gå att helt sonika ta det receptet ta två ägg istället för ett och ha i ca ½-1 dl kakao och sedan tar du bara hackad vit choklad i och skippar den mörka helt.
Det borde funka ...kan kolla lite hemma i mina bakböcker också om du vill :)

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

27 november 2009 08:58

Det är okej Zandra *skrattar* du ÄR inte Grinchen :)
(en favvofilm förövrig, variationen med Jim Carrey)
Det är helt förståligt och egentligen väldigt logiskt hur du tänker, jag som inte gillar att städa t.ex får ändå för mig att dra fram alla grejjor och tvätta och hålla på, lite knasigt är det egentligen ;P fast om sanningen ska fram så storstädar jag inte direkt, jag dammtorkar lite men that´s it :)
Jag blir bara så glad av allt rött, grönt och alla söta tomtar :)

http://www.missvivis.se

 
Din Ömma Moder

Din Ömma Moder

27 november 2009 16:00

Inget sagoväder då, precis!
Hoppas nu vädret blir stabilare så du kan rida ut på Funi.
Jag har lånat en hästbild av dig till dagens inlägg! Chansade på att du skulle tagit en från en lite annorlunda vinkel och det hade du. den passar preciiis! Och dessutom är det bara du som kan svara på frågan som hör ihop med bilden!
Kram!

http://skogshuldran.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zandra - 15 december 2009 19:45

Väckarklockan ringde 03.50. Då hade jag sovit knappt 3.5 timmar. Hade svårt att somna igår kväll, lite resfeber kanske.Sibba skjutsade mig till Flygbussen och vi tog farväl av varandra. Hon sa att jag varit till stor hjälp och att jag var välkommen t...

Av Zandra - 14 december 2009 19:30

Vi gick upp strax före 9 och åkte till Sibbas mamma. Jag tittade klart på The Notebook, hann inte se slutet igår. Och Sibba sov en stund på soffan.Sen gav vi oss ut för att leta hästsportbutiker. Sibba skulle hitta jackor som hon och hennes blivande ...

Av Zandra - 13 december 2009 19:30

Vi hände i stugan till strax efter lunch. Sibbas pojkvän kom på besök. Dom satt och pratade och jag kikade på The Notebook på laptopen. Söt film.Resten av resan till Reykjavík var smärtfri. På ett ställe åkte vi ner i en dal där dimman låg tjock. Det...

Av Zandra - 12 december 2009 13:00

Vi kom iväg först vid lunchtid, så vi började med att äta lunch på en restaurang som låg högst upp i ett hus i Akureyri. Vi fick en vacker utsikt, och god mat! Sen promenerade vi lite i staden innan vi fortsatte vår resa mot Blönduos. Innan vi lä...

Av Zandra - 11 december 2009 13:00

Igår kväll var det Fimmtudagspartí, kombinerat med avskedsfest för mig.  Eninar, Beggi och en av Beggis vänner kom. Vi  spelade ett roligt kortspel. Om man t.ex. fick upp en knekt var man tvungen att sjunga och dansa. Sången valdes av personen som va...

Presentation


En blogg om att våga släppa vardagen och förverkliga sina drömmar. En vinter på en liten ö i norra Atlanten.

Bilder

Fråga mig

0 besvarade frågor

Hovspår i snön

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards